Trainers

Fighters profiel en doelstellingen

Timo van den Berg


Timo met Tycho, die zich voorbereidt op de pads voor zijn wedstrijd

Timo van den Berg

Mijn naam is Timo van den Berg. Ik train al een aantal jaren Muay Thai / Kickboksen en wil graag aan de top komen met wedstrijd vechten. Ik ben bij verschillende sportscholen geweest maar heb uiteindelijk mijn plek bij Diamond Gym gevonden.

Samen met Francesca begeleiden wij samen ongeveer 125 kinderen, verdeeld over verschillende lessen. Dit betekent twee uur per dag en vijf dagen in de week op een veilige manier de kinderen leren sporten. Sporten is enorm belangrijk voor iedereen, maar vooral voor kinderen. Het maakt hen zelfverzekerder, gezonder en fitter. Zowel mentaal als lichamelijk. Het lesgeven aan de kinderen, hen zien groeien in de sport, geeft mij energie. Daarom vind ik het lesgeven geweldig!

Timo van den Berg


Timo aan het voorbereiden voor zijn wedstrijd

Fighters Profiel Timo

Doel : de A- Klasse bereiken en de beste worden in zijn categorie

Parttime in dienst Bij Diamond Gym (jeugd Trainer)

Trainer en coach


Francesca Prescimone

Mijn naam is Francesca Prescimone. Drie jaar geleden heb ik de overstap gemaakt om bij Diamond Gym te gaan trainen. Als kind was ik erg zwaar. Mijn huidige trainer (Sensei Mahmut Kirat) heeft mij geobserveerd en zag in mij een van de grote talenten die Nederland heeft. Wij hebben samen een aantal goede gesprekken gehad en hij heeft veel tijd in mij gestoken zodat ik ook lessen kan geven. Ik trainde al vanaf mijn twaalfde jaar in Tilburg. In heb in de drie jaar dat ik bij Diamond Gym train en les geef 90 % hier geleerd, niet alleen in techniek of vechten maar ook tactische trainingen. Dit was totaal nieuw voor mij. Niet elke goede vechter kan goed lesgeven. De woorden van mijn Sensei zijn: ”Je moet plezier hebben in wat je doet en al het goede komt dan vanzelf”. Dat heeft mij aan het denken gezet. Ik heb  nu de kans om bij de dames de beste te worden. Tussen de parttime job bij Diamond Gym en bij Restaurant Portobello in Dordrecht kan ik een goed trainingsschema volgen bij mijn Sensei waar ik in geloof om de top te halen in Nederland.

Francesca’s Fighters Motto
“NO PAIN NO GAIN”


Fighters Profiel Francesca

Totaal 32 partijen, waarvan 15 jeugd, 20 Winst, 8 Verlies, 4 Onbeslist

Benelux kampioen Muay Thai en Europese Kampioen 2017,2018

Kampioen Toernooi Denemarken Ringsted Queen of The ring 07-12-2019 /07-12-2020

Sportmasseur bij Diamond Gym en trainer van jeugd en Dames groepen

Scheidsrechter en jury bij de Muay Thai Bond Nederland

Bezig met sportopleiding