Personal Training

Diamond Gym geeft ook Personal Training:

Dus 1 op 1 trainingen, duo trainingen of small group training (maximaal 4 personen). Een Personal Training bij Diamond Gym in Zwijndrecht wordt altijd gestart met een eerste kennismaking om jouw doelstellingen te bespreken om op basis hiervan het trainingstraject samen te stellen. Tijdens het traject worden natuurlijk de vorderingen tussentijds besproken. In Overleg kunnen we ook lekker buiten sporten of desgewenst bij u thuis. Een Personal Trainer bij Diamond Gym is flexibel en in goed overleg is veel mogelijk

Waarom kiezen klanten voor Personal Training bij Diamond Gym?  

 • Wij bestaan vanaf 1992.
 • Ervaring in Groeps lessen.
 • Personal trainingen.
 • Wij zijn flexibel.
 • We zijn allround met sporten lessen.
 • Wij doen het met plezier.
 • Conditie willen verbeteren.
 • Meer spiermassa willen ontwikkelen.
 • Afvallen – alle trainingen worden op jouw persoonlijke doelstellingen afgestemd.  
 • Extra steuntje in de rug nodig.

Personal training echt iets voor jou?

De Personal Trainingen vinden plaats bij Diamond Gym of desgewenst bij u thuis. Onze klanten komen uit de Drechtsteden, Rotterdam, Barendrecht, Zwijndrecht, Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Hendrik Ido Ambacht, en Ridderkerk.

Hoe wij werken bij Diamond Gym:

Iedereen heeft een andere lichaams bouw. En ook een andere eetgewoonte, een bepaalde manier van leven, werken, een ander doel in het leven en afhankelijk van tijd ook een andere lichamelijke conditie. De optelsom van deze aspecten leidt tot een persoonsgericht programma dat perfect op jouw lijf is geschreven.

Vier elementen zijn van groot belang om je doel te halen, namelijk:

Motivatie

Voeding

Training (Bv Boksen)

Herstel training (Fitness)

Een perfect en uitgebalanceerd programma begint met een uitgebreide intake. In een persoonlijke evaluatie bespreken we jouw doel (en) je personal training. Jouw Personal Trainer bij Diamond gym staat garant voor kwaliteit. Tijdens de eerste trainingen maken we een bewegingsanalyse. Ook wordt je lenigheid, kracht, motoriek en conditie getest, om zo goed voorbereid en optimaal aan de slag te kunnen gaan. Regelmatig zullen we je vooruitgang evalueren en zorgen we voor de juiste diversiteit, intensiviteit en uitvoering in je training. Desgewenst (en indien nodig) wordt ook je voedingspatroon onder de loep genomen. NB: Neem bij twijfel contact op met je huisarts.

Personal trainingen bij Diamond gym zijn de volgende sportkeuzes mogelijk.

 • Muay Thai (Traditioneel)
 • Kickboksen & Boksen
 • Fitness & Krachttraining
 • Bokszaktraining & Pads trainingen (Boksen, Kickboksen & Muay Thai)
 • Cardio
 • Challenge your body Afvallen en Voedingsadvies

“Challenge your Body” Personal Training en voeding (afvallen)

Afvallen is voor velen de reden om bij Diamond Gym te komen. Wij van Diamond gym kunnen je helpen en jou een Duwtje in de rug geven.  Jouw inzet tijdens de trainingen en een aangepast voedingspatroon zullen snel het verschil maken! Afvallen is te realiseren met Fitness en of Groepslessen te volgen, maar zeker ook met coaching in je voeding. Je moet je bewust worden van wat je eet en wat je niet moet eten. Simpele aanpassingen in je eetpatroon in combinatie met onze trainingen bepalen het resultaat. Ook kunnen we u meer vertellen over gebruik van eiwitten en shakes en of maken van een diëten

Strenge diëten is niet nodig

Er is veel ongezonde voeding op de markt en helaas is dit meestal ook het lekkerst. Overgewicht is aan de orde van de dag. Bij Diamond Gym zijn we geen voorstander van strenge diëten. Met de juiste aanpassingen in de voeding kun je toch lekker en gezond eten en af en toe snacken mag best. Het risico van diëten is het zogenaamde “jojo-effect”. Je hongert jezelf op deze manier uit en het lichaam gaat zichzelf beschermen en gaat zuiniger om met zijn energie. Vrij snel vervallen de meesten weer in hun oude eetpatroon. Om spieren goed te laten herstellen heb je de juiste bouwstoffen nodig en deze haal je uit je voeding. Eiwitten zijn een belangrijk onderdeel, welke je kunt halen uit vlees, kip, noten, eieren, zuivelproducten en vis. Voedingsadvies? Vragen over afvallen? Stel ze gerust aan uw Personal Trainer bij Diamond Gym

Door middel van het bijhouden (7 dagen) van je eet- en drinkgewoonten krijg je van Diamond Gym een gratis en slim voedings- en trainingsadvies en vertellen we je wat bij je past. Daarnaast beschikt Diamond Gym over een breed assortiment van hoogwaardige sport- en voedingssupplementen waarmee je je doelen sneller realiseert.

EN AL ONZE VOEDINGSSUPPLEMENTEN ZIJN VAN PUUR NATUUR!

Sporten, fitness, gezond eten en een gezonde levensstijl houden je fit. Fit zijn betekent goed in je vel zitten, bergen energie, geen last van kwaaltjes en een sterk lichaam! Jouw eigen personal trainer stimuleert je om te sporten en zorgt ervoor dat je met plezier beweegt. Daarnaast kan jouw personal trainer bij Diamond Gym het juiste voedingsadvies geven dat is afgestemd op jouw lichaam! Een combinatie van zelf fitnessen en trainen met een personal trainer is resultaat!