Over ons

Willem Van Appeldoorn

Meester willem met een van de kampioenen van Diamond Gym “Emine Dogan”

Willem is een echte Rotterdammer, geboren en getogen in Rotterdam. Hij is zijn hele leven al bezig met het bokssport. Een echte bokser die het geweldig vind om aan het jongeren te leren wat boksen is. Zo geeft hij trainingen , en ook bereid hij een aantal toppertjes van Diamond Gym voor, voor wedstrijden zoals Timo, Francesca, Bob, Tycho, Emine en Evy. Meester Willem komt twee keer per week extra bokstrainingen geven. Hij is als vaste coacht bij alle wedstrijden aanwezig. Samen met Mahmut Kirat coachen en adviseren zij de wedstrijden vechters. Verder werkt hij in de metaal industrie. Hij vind het geweldig als trainer te werken. Zo leert hij de jongeren om ze discipline bij te brengen.

Timo van den Berg

Tycho aan het voorbereiden op de pads voor zijn wedstrijd

Timo van den Berg  

Mijn naam is Timo van den Berg, Ik train al een aantal jaren Muay Thai / Kickboksen en wil graag aan de top komen met wedstrijd vechten. Ik ben bij verschillende sportscholen geweest maar heb uiteindelijk mijn plek bij Diamond Gym gevonden.

Samen met Francesca begeleiden wij samen ongeveer 125 kinderen, verdeeld over verschillende lessen. Dit betekent twee uur per dag en vijf dagen in de week op een veilige manier de kinderen leren sporten. Sporten is enorm belangrijk voor iedereen, maar vooral voor kinderen. Het maakt hen zelfverzekerder, gezonder en fitter, dus zowel mentaal als lichamelijk gezond. Het lesgeven aan de kinderen, en hen zien groeien in de sport geeft mij energie, en daarom vind ik het lesgeven geweldig!

Timo van den Berg

Timo aan het voorbereiden voor zijn wedstrijd
 • Fighters Profiel Timo
 • Doel : de A- Klasse bereiken en de beste worden in zijn categorie
 • Parttime in dienst Bij Diamond Gym ( jeugd Trainer)
 • Trainer en coach

Francesca Prescimone

Mijn naam is Francesca Prescimone. Drie Jaar geleden heb ik de overstap gemaakt om bij Diamond Gym te gaan trainen. Als kind was ik erg zwaar. Mijn huidige trainer (Sensei Mahmut Kirat) heeft mij geobserveerd en zag in mij een van de grote talenten die Nederland heeft. Wij hebben samen een aantal goede gesprekken gehad en hij heeft veel tijd in mij gestoken zo dat ik ook lessen kan geven. Ik trainde al vanaf mijn twaalfde jaar in Tilburg. In heb in de drie jaar dat ik bij Diamond gym train en les geef 90 % hier geleerd, niet alleen in techniek of vechten maar ook tactische trainingen. Dit was totaal nieuw voor mij. Niet elke goede vechter kan goed lesgeven. De woorden van mijn Sensei zijn: ”je moet plezier hebben in wat je doet en al het goede komt dan van zelf”. Dat heeft mij aan het denken gezet. Ik heb  nu de kans om bij de dames de beste te worden. Tussen de parttime job bij Diamond gym en bij Restaurant Portobello in Dordrecht kan ik een goede trainingsschema volgen van mijn Sensei waar ik in geloof om de top te halen in Nederland.

Francesca’s Fighters Motto “NO PAIN NO GAIN”

 • Fighters Profiel Francesca
 • Totaal 32 partijen, waarvan 15 jeugd, 20 Winst, 8 Verlies, 4 Onbeslist
 • Benelux kampioen Muay Thai en Europese Kampioen 2018, 2017
 • Kampioen Toernooi Denemarken Ringsted Queen of The ring 07-12-2019 /07-12-2020
 • Sportmasseur bij Diamond Gym en trainer van jeugd en Dames groepen
 • Scheidsrechter en jury Bij de Muay Thai Bond Nederland
 • Bezig met sportopleiding.