Muay Thai training

De Muay Thai training voor de heren is een intensieve les voor zowel beginners als gevorderden. Het is een combinatie van het trainen van alle spiergroepen en het originele Muay Thai. De nadruk wordt hierbij gelegd op de verschillende technieken, de juiste coördinatie en snelheid, om de heren tot een hoog niveau te brengen. Ze worden daarbij uitgedaagd om tot het uiterste te gaan en hun grenzen te verleggen.

De gevorderde heren zullen na de reguliere les nog verder getraind worden in de wedstrijdgroep.

Uiteraard biedt Diamond Gym ook de gelegenheid om krachttraining te doen, met name voor de wedstrijdgroep. Wij zijn voorzien van alle benodigde fitnessapparatuur, waar de leden gebruik van kunnen maken.

                     

Lestijden: maandag, woendag en vrijdag van 20.00 tot 21.00 uur, met aansluitend de wedstrijdgroep tot maximaal 22.00 uur. 

Zaktraining

De zaktraining is zeer intensief en uitermate geschikt voor diegene die niet man op man wil sparren. Bij deze les ligt de aandacht op de technieken en conditie, in combinatie met zware kracht. Deze les is voor iedereen toegankelijk en uitermate geschikt voor mensen die willen afvallen. Daarnaast is deze les geschikt voor de leerlingen die op wedstrijdniveau willen trainen, maar in de praktijk geen wedstrijden willen draaien.

Lestijden: dinsdag en donderdag 20.45 tot 21.45 uur

                                                                                                                           zaktraining

Ladies Fun Kickboksen

Deze groep is speciaal opgericht voor de tienerdames vanaf 12 jaar. Juist in de pubertijd ondergaan meiden een grote verandering met betrekking tot hun hormonen en hun lichaam. Deze veranderingen zorgen vaak voor onzekerheid, waardoor meiden in hun schulp kruipen.

Door het beoefenen van kickboksen wordt het zelfvertrouwen vergroot en worden de meiden weerbaarder. Daarnaast wordt de conditie op peil gehouden en voelen de meiden zich energieker en fitter.

Lestijden: dinsdag en donderdag van 18.30 tot 19.30 uur.


Ladies Muay Thai Workout

Hierbij worden alle belangrijke spiergroepen getraind, onder begeleiding van de sensei. Naast deze begeleiding spoort de groep elkaar aan om tot het uiterste te gaan en je grenzen op het gebied van sport te verleggen.

Door het leren van de juiste technieken van het Muay Thai, worden het zelfvertrouwen en de weerbaarheid vergroot, welk in deze maatschappij ook echt nodig is.

Daarbij raak je tevens op een verantwoorde en bewuste manier kilo’s kwijt, waardoor je lekker in je vel zit en je weer op en top vrouw voelt.

Lestijden: maandag, woensdag en vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

damesgroep  damesgroep 2  

                    

Naast de reguliere groepslessen in de avond, biedt Diamond Gym ook de mogelijkheid om in de ochtend in groepsverband les te krijgen, zoals de Kick je Fit voor dames die op vrijdagochtend onder leiding van Feride Kirat wordt gegeven.

Is voetballen, zwemmen of gymmen niets voor jou en heb je veel energie die je kwijt wil? Dan is Kickboksen iets voor jou.........

Wij zoeken echte sportvrienden die van stoeien houden en aan hun zelfverdediging willen werken. Iedereen is bij ons welkom en pesten in welke vorm dan ook, wordt absoluut niet getolereerd!!

Turtle Training vanaf 6 jaar t/m 9 jaar

Hierbij ligt vooral de nadruk op het spelenderwijs bezig zijn. kinderen worden in spelvorm vertrouwd gemaakt met de technieken van het Muay Thai en Kickboksen en het leren omgaan met respect voor elkaar.

Lestijden: dinsdag en donderdag van 17.30 tot 18.30 uur 

 

Thai Boksen vanaf 10 t/m 14 jaar

In deze lessen worden de basistechnieken op een verantwoorde wijze aangeleerd, waardoor ze zelfvertrouwen opbouwen en zich kunnen weren. Met verloop van tijd mogen deze jeugdige deelnemers mee doen aan wedstrijden en demonstraties als zij dat zelf willen en de leraar hun bekwaam genoeg vindt voor een beginners wedstrijd.

Lestijden: maandag, woensdag en vrijdag van 18.00 tot 19.00 uur

jeugd 2

Tijdens alle kinderlessen wordt aandacht besteed aan pesten en de gevolgen hiervan!

Daarnaast hebben wij diverse leerlingen met verschillende beperkingen, zoals adhd en autisme, waarbij blijkt dat het beoefenen van Muay Thai een goede stimulans is voor het zelfvertrouwen, discipline en structuur. Uiteraard krijgen kinderen met beperkingen extra aandacht, indien nodig.

Tijdens de kinderlessen worden de ouders verzocht in de kantine te wachten, om afleiding van de kinderen te reduceren. U kunt uiteraard koffie, thee of andere consumpties bestellen aan de bar. Deze kunnen zowel contant als met pin betaald worden.

Een proefles is altijd gratis!

Bij Diamond Gym kunt u ook pinnen.

Inschrijving en opzegging abonnementen:

Bij inschrijving dien je het formulier volledig in te vullen en te ondertekenen. Indien je minderjarig bent, moet het formulier door je ouder en/of voogd ingevuld worden.

Inschrijfkosten zijn eenmalig 10,00

Het opzegtermijn is twee maanden, die bij inschrijving voldaan moeten worden. Dus bij inschrijving dient de contributie van drie maanden voldaan te worden.

Opzegging kan op twee manieren gedaan worden, met de termijn van twee maanden in acht nemend:

- aan de receptie bij Diamond Gym

- schriftelijk en/of via de mail

Na opzegging kan de leerling nog twee maanden trainen.

Als tip voor alle ouders:

U kunt via stichting leergeld een gedeelte van de contributie (per jaar) vergoed krijgen. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar de gemeente of naar www.leergelddrechtsteden.nl

microsoft word icon 5 Klik hier om het inschrijfformulier te downloaden.

Omhoog