Beste bezoeker,                                                                          

Het team van Diamond Gym wenst u van harte welkom op onze site! Wij hopen dat wij uw nieuwsgierigheid hebben gewekt in wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van vechtsport.

Diamond Gym is in oktober 1989 in Dordrecht als vereniging opgericht, waardoor talloze jongeren een kans hebben gekregen om hun leven te verbeteren door het uitoefenen van Muay Thai.

Op 15 maart 1992 is Diamond Gym door het grote succes als erkend bedrijf begonnen, met een groot aantal leerlingen die naam hebben gemaakt in de wereld van Muay Thai.

Door de jaren heen heeft Diamond Gym zich op diverse plaatsen in Dordrecht en Zwijndrecht gevestigd, waardoor wij inmiddels een groot begrip in de regio Drechtsteden zijn en bekend staan om ons diverse aanbod voor heren, dames en kinderen. Naast de hoofdvestiging in Zwijndrecht, hebben we sinds oktober 2015 ook in Hoogvliet een vestiging, waar een ieder terecht kan voor Muay Thai. 

Wij streven ernaar om op een zo veilig mogelijke manier trainingen te geven, ongeacht kinderen, dames of heren. Daarnaast hanteren wij een zero tolerance beleid en anti-doping beleid, zodat iedereen zich welkom, veilig en op zijn gemak voelt. 

Kijk snel naar ons aanbod en neem gerust deel aan een gratis proefles!! U bent van harte welkom............

Onze hoofdlocatie is: Lindstebenedendijk 151, 3333 LB te Zwijndrecht (de oude locatie van Fitness City)

Onze tweede locatie is: Nieuwe Langeweg 103, 3194 DC te Hoogvliet (voorheen Saensuk Gym)

Met vriendelijke groet,

Het team van Diamond Gym

Omhoog